Törölt nick Creative Commons License 2008.06.08 0 0 1775
és ha azt mondják legközelebb, hogy ugorj a kúrba?

Jó, jó, hogy orvosok stb. de azért létezik józan parazti ész is (bocsi). Ha valami nem logikus és mások szerint sem az akkor érdemes elgondolkozni rajta... és ha kell akkor orvost/központot váltani. (Az orvosok/dietetikusok ugyanis nem mindenhatók... egyszer már volt itt róla szó, hogy csak a nagy tömeget és nem az egyént nézik... lehet, hogy az esetek 90%-ban jó az amit mondanak de a 10%-nál csak ront a helyzeten... ők meg fulladjanak meg. Megjegyzem én hiszek az összeesküvéselméletekben és abban, hogy néhány helyen direkt gyártják az inzulinosokat mert azután több TB támogatást tud a kórház bezsebelni... de ez szigorúan az én magánvéleményem, lehet, hogy nincs is benne semmi csak vannak hülye orvosok/dietetikusok és miattuk él az emberben ez a kép.)

(belőlem pl. az előírt összetételű diéta mellett 99,99%, hogy inzulinos lett volna... így meg étkezésenként ugyanannyi CH és egyre jobb vérkép mellett elég volt a "kissé" brutálszigorú diéta... ami persze kevés embernél működött volna de ha én egyszer hajlandó voltam rá csak nehogy inzulinra rakjanak és máshol kelljen szülnöm akkor igenis el kellett volna fogadniuk és nem veszekedni velem... mondjuk lelkileg nekem is betett de legalább megúsztam az inzulint és a választott orvosomnál szülhettem)
Előzmény: dorottya79 (1772)