Sziasztok!
Sajnos inzulin témában nem tudok segíteni, egyenlőre még nem vagyok képben. Egyenlőre (ma reggelim megint 7,4 :((( ) .
Én úgy tudom, hogy a MÁV-ban is van PIC, vagy nem? Ha inzulinos lennék, asszem a SOTE-n érezném magam a legjobb kezekben, bár a héten hallottam, hogy a Jánost is nagyon dícsérték!
A hócipőm tele van egyébként, egyszerűen képtelenség 7-es vércukor és aceton közé szorítani a kajám. Tök mindegy mit csinál az ember, sehogy sem jó.
Holnap megyek dokihoz, majd megkérdezi, hogy ugye nem tömöm magam esténként kenyérrel (toxaemia miatt sem hízhatok ) , erre én: "de azt kell vacsiznom és pótvacsiznom a diétám szerint " . Kiváncsi leszek mit fog szólni??? :SS
Trix, veled aztán nem szórakoztak! :O Nekem az első két hét diétán túl magasak lettek az értékeim, aztán a következő két hét után meg tele voltam acetonnal. Holnap viszem a cuccot és kiderül, hogy most milyen hetem volt.
Én attól vagyok megijedve, hogy az itthoni délelőtti rossz értékek ellenére acetonos leszek, na ilyenkor mi van?