Palee (Carrera56) Creative Commons License 2008.06.07 0 0 146
Hali!

Üdv mindenkinek a Carrera csapat nevében! Egyúttal én is gratulálnék mindenkinek, a győzteseknek meg pláne!
Nagyon príma egy vasárnapot sikerült összehozni, én ennyit még az életben nem röhögtem. Voltak nagyon durva és elmés megoldások nekik külön gratula, mert nem az olyan "szabványos" alapokat használták fel, mint pl mi :D.
Srácok, lehet hogy visszamentem hülyébe, de nem tudja valaki, hogy youtube-ra hogy kell videót feltölteni? Pontosabban, hogy kiírja a keresőben. Elvileg feltöltöttem, meg én meg is tudom nézni, de ha a keresőbe írom, akkor nem adja ki :(. Vagy van valami időkorlát, amikortól látni lehet?
Ja és igen:

1. - Soha ne építs nagyobb verdát, mint ami kifér a garázsajtón! -- (Ez bizony sajat tapasztalat... :)))))))
2. - Ha a járgányoddal nem tudsz rádőlni a kanyarra, legyen az ülésnek oldaltartása! Vagy magának a járgánynak! :D (Majdnem elhagytam a navigátoromat a balosban! :D)
3. - A kőzetgyapot jól mutat a kacsán de átkozottul viszket! :D Díszítésre csak mérsékelten ajánlott!
4. - Ha lehet, maradj a kézikormánynál, lábbal nagyon nehéz irányítani. (kivéve persze ha valami igazán remek megoldásod van erre a célra)
5. - Adj több időt magadnak a felkészülésre! Ne a verseny előtti éjszakán fejezd be a járgányod, mert a frissen felragasztott elemek a rázós kanyarban lepotyognak...
6. - Hegesztés után a fém majdnem ugyanúgy néz ki... csak más a fogása... :))) (Legyen nálatok mindíg elég kötszer, égés elleni krémek, spray-k, stb... :)))))
7. - Ha sárgára festesz vmit, bármennyire is nem szárad a pincében/garázsban, ne tedd ki a napra, míg meg nem húz a felszíne! :D (Atomot a muslincáknak! :D)
8. - Ha vannak nem vízálló részei a verdádnak, vigyél magaddal takarófóliát a derbire.
9. - Találd ki, mivel fogod szállítani a verdát. Az utánfutóra nem fér fel minden. De tényleg! :D
10. - Ha a vastelepen furcsán néznek rád - mert össze vissza beszélsz, és nem teljesen tudod mit akarsz -, ne szívd mellre, inkább kezdj hozzászokni az érzéshez... :))))))))
11. - Ha a harmadik átdolgozott éjszaka után (a hegesztéstől) üveges és piros szemmel a festékboltban higítót vásárolsz (már harmadik alkalommal, a nyolcadik dobozzal...), mond azt frappánsan: "- Jó buli volt, ma lesz az afterparty..." :))))))))))))))))) Talán még kedvezményt is kapsz, mint addiktív rászoruló... :D
12. Sose flexelj pólóban! nem fáj, de nagyon viszket!
13. - Dontsd be a biciklikereket, kulonben leirja a nyolcszasznyolcvannyolcat! :)))))
14. - Nem baj, ha meg van húzva a kormány, mielôtt nagy sebességû gurulást prezentálsz az Origo kamerájának. Vagy legalább fékezz idôben, ha nem akarsz taxinak menni. (Tapasztalat. Video az Origon. http://www.origo.hu/auto/ladaderbi/index.html (Pomázi Ûrhajózási Hivatal) :o)
15. - Ha egész nap CO-val hegesztessz, ne felejtsd el kinyitni a palackot. (Barátom nagy sz*sok árán meghegesztett mindent, és amikor el akarta zárni a CO palackot, akkor derült ki hogy zárva volt :o)
16. - Tesztelés közben, ha kocsival húznak, és elmegy a féked, inkább menj a kocsidnak( ugye PÜH? :D ), minthogy letedd a lábad, és azzal fékezz....
17.-