trix29
2008.06.07
|
|
0 0
1755
|
Te mikortól voltál inzulinon (hányadik héttől), miért és mennyivel kezdtél? Én anno 200 CH-n voltam, aztán a 6-os profilon a reggeli után 8-as lett a cukrom. Erre a belgyógyász azt mondta, hogy akkor csökkenteni kell a CH-t, de aztán meglátta a vizeleteredményem és azt mondta így viszont emelni kell ( mert az aceton azt mutatja, a babának nem elég a kaja) viszont ezért muszáj inzulin :( Hát mit mondjak először eléggé magam alatt lettem, de már látom nem vészes a dolog. Ráadásul most 220 CH-n vagyok, ami néha még kicsit sok is. Ja és reggeli előtt kell 4 egység, vacsi előtt 2, eddig ezzel jól elvagyunk...
A SOTE I.-en fogok szülni, sztem ott van PIC, de nme vagyok biztos benne. Dokimmal 24-én találkozom, de tud az inzulinról és nem mondta, hogy ez most bármit befolyásolna. A szülésmegindítástól meg eléggé tartok :( Jobban szeretném, ha akkor bújna ki, amikor ő akar, de persze az egészsége mindenek előtt! Azért ha más baj nincs, akkor szülhetek hüvelyi úton, ugye? Te hogy szültél és hol? |
Előzmény: Shiro (1753)
|
|