Hello
Pont ezért szeretem a solymáriakat. Márkaszervíz ugyan, de ott állhatsz az autód mellett (ergó látod, hogy kicserélik) Nekem volt egy citroenem (xsara) a feleségem 32.000 km-t ment vele 4,5 év alatt!! minden évben elvittem szervizre (téli felkészítés) 3 különbözőbe!!!
tapasztalatok:
- Wallis, ott vettem (akkor még abban a cégcsoportban is dolgoztam!!!!!!) 2.500-nál vissza: 3 órás szerelés, én elég igedes vagyok, mikor kiderült, hogy a légzsákkal baj van: ÉN MONDTAM MEG NEKIK, HOGY KIKAPCSOLTUK, MIVEL A KISBABÁNK UTAZIK OTT ÁLLANDÓAN. ehhez képest szétszedték az autót.
Gyorsan összerakták, de nem elég rendesen, mert az árpád-hídon 90-es tempónál a komplett kormány alatti résza lábamra szakadt, majdnem a dunába ugrottam...
- citrom: bunkó kiszolgálás, visszaszóltak, tovább
- nagy: két komplett szervíz.
Ezek után a sógoromnak adtam el (lévén ki hinné el, hogy tényleg csak 30 ezret ment) aki maga szerelte. A szűrőket kalaccsal verte ki, mert berohadtak (1 hónappal az eladás előtt volt utols szervízen, nehogy szart adjak oda...) szerinte egyszer sem lehetett cserélve azt olaj, mert ő még ilyen színűt nem látott....
Az már csak hab a tortán, hogy amikor 0 km-esen megkatuk, nem indult. Szöveg: lemerült az aksi, majd bebikázzuk. Mondtam a tagnak, hogy bikázza a rokonait, itt aksi csere lesz! Ha nem Wallisos vagyok valszeg úgy küldenek el, hogy csak na...
Mindezek után és a solymáriak miatt veszek Fordot (bár most audit kaptam cégesnek) saját autónak...
Gerard