kocikám Creative Commons License 2008.06.06 0 0 6025

sziasztok!

ugy megörültem,hogy rá találtam erre a topicra igy bele olvasva itten az elején nagyon sok-sok hasznos tanácsot olvastam nagyon király,hogy igy megosztjátok a kert gondjait egymás között.

Én Pestről költöztem ki ide kertes házba és annyi gondom van,hogy na itt ahol lakom nem igazán barátkozoak az emberek olyan maguknak élők. igy segitséget nem kaptam, kapok sehonnan. ezért is örültem meg ,hogy rátok találtam.

Rögtön bombáználak benneteket a kérdéseimmel.amikre itt még választ nem olvastam.

1./ ilyen hangyaváram nekem is van és képtelenség megszüntetni egyik helyen felástuk beszortam már mindennel err a kert másik végén kijöttek és happyztek tovább majd vissza tértek oda párnap mulva. kérdésem,hogy szüntetted meg a hangyagyárat.?

2./ kertben igen sok gyom van vegyesen van ragados valami, van könyen kijövö,

és van nagyon sok parlagfű és tarackbuza, az utobbit voltak kegyesek az itt lako emberek beazonositani de azon kivül kész vége, a kapcsolattartásnak.

na ezekkel mit lehet tenni.? tavaszal felástam az egészet belerokkantam, de kirázogattam az összesgazt kézzel szedtem ki, és erre mégis tele van, mi a teendő. sajnos nem tudom ,hogy kell kapálni, mivel pesti gyerek voltam, csak gondolom de borzasztó nehéz kapa gazkiszedés a derekan mindig egy óra mulva beáll.

Il: nagyon szép kerted van nézztem a képtáradat sajnos még a többiekét nem tudtam de igyekszem potolni hiányoságaimat.

válaszotokat előre is kösszönve

Előzmény: lizzi* (5975)