Az engem is zavar, hogy a pénzünkért csak úgy simán egy vadidegent, minden előzmény nélkül odatesznek a portára, akit meg már ismerünk szó nélkül átrakják a B épületbe. Mivel ez a lakókat erőteljesen érintő dolog (pl.: egy-egy portással megbeszélhető, ha előre kifizetett csomagot várok, akkor átvegye és ne kelljen bemásznom érte a nyugatiig, ha már kifizettem a postaköltséget (már ha hajlandó a postás kihozni, mert volt már hogy otthon voltam és simán be volt dobva az értesítő, ráadásul kiderült, hogy a csomagos nem tud bejönni, és ezért csak az értesítőt dobják be! hogy a túróba jön akkor be a leveles postás??? vagy a csomagos olyan dagadt, hogy nem fér be az ajtón? Akkor ki kell neki nyitni a másik szárnyát is, de csak hozza már be azt a rohadt csomagot!))
A másik az, hogy ki van írva, hogy 17-19 között van fogadóóra, helyszín nincs feltüntetve. És a B épületben vannak. Na már most, elvileg tilos a garázsban az átjárás, a B épületnek a kapukódját nem tudom, és különben is legalább annyit mi is fizetünk a közös képviseletért mint a B épület, tehát elvárható lenne, hogy ha nálunk fogadó óra van, akkor a közös képviselők is nálunk legyenek! Vagy csak nekem vannak nagy elvárásaima a pénzemért cserébe? Sajnos nem vágnak hozzám havonta több százezret nettóba, így nekem igenis számít, hogy ha valamire kifizetem a pénzem, akkor megfelelő minőségű szolgáltatást kapjak érte cserébe!