edka Creative Commons License 2008.06.05 0 0 147

Szia Fossza! No, megkérdeztem valakit a habról és ezt mondta: "Ha valóban olyan köpet szerű habos valami akkor az a tajtékos kabócáknak a petebölcsője lehet. Nem különösebben izgalmas bár ha sok van belőle lehet, hogy megeszik azt amit a csigák hagynak. Amire gondolok az egy két centi átmérőjű fehéres habos gömb alakú dolog. De lehet más is így látatlanban azért ne vedd készpénznek."

Egyébként mi a különbség a házas és az éti csiga között? Ugyanaz? A neten megnéztem, ott azt írják, hogy számos faja van, és a háza attól függően más színű és csíkozású, hogy mit eszik és hol, de egy átlag kertész mégis hogy különböztesse meg? (Nem mintha meg akarnám enni, a csigavadászat óta különösen elment tőle az étvágyam, de régen sem vonzott.) Én nem tettem különbséget, egy időben átdobáltam egy kőfalon túlra a házasakat, utóbb - az elmúlt napok nagy háborús csatáiban) őket is kocsmába küldtük (sörcsapda). A habot néhol én is felfedeztem a virágok tövénél, nem lehet, hogy a méregtől feloldódott, szétfolyt állomány az?

Előzmény: fossza (146)