djuice Creative Commons License 2008.06.05 0 0 7573
Cső bácsi!
Nem azért hogy kivívjam a fingfűrészelés címét, de ezt most találtam odaát a vintage elektromos orgonák és zongorák c. topikban:

"#572. sorszámú hozzászólás, 2008. 01. 30. 08:55 Válasz erreNem jól emlékeztem az EQ értékekre helyesen ez:A végső beállításnál, ami mindkettőnknek tetszett mély +5db, közép -5db magas maradt nullán a Nordon. Ekkor a Bose már teljesen középen volt, nullán állt minden az EQ-ján.A C1 ezzel a beállítással zseniálisan szól nemcsak a Bose-val, hanem kis és nagy hifi cuccokon és fejhallgatóban is, gyakorlatilag úgy szól, mint a kedvenc Hammond-os felvételeimen.A Cső"

Ezek alapján tényleg kezdem nem érteni mi a konkrét igazságod a Clavia C1 körül! :)

www.nordusa.com

érdemes főleg a 4. és 5. demot meghallgatni, szerintem megvan az a 95% hangra. A többi már ízlés/hangrendszer kérdése. (a kezelőfelület meg olyan amilyen, én nagyon meg tudnám szokni a hangjával, mellesleg többnyire a billentyűkön kaparászik az ember és szerintem egy A33 se különb ilyen szempontból)
De mégegyszer, nem nyomulni akarok itt a C1-el, csak a "miértek" izgatnak most... :)
Előzmény: tehtube (7496)