KTK 413 Creative Commons License 2008.06.04 0 0 70
Sziasztok!
A Kyborgok csapat -47- ismét a fedélzeten.
Alig várjuk a vetítést.
Az űrhernyónk egy egyetemi tervezési tárgy keretein belül épült (Integrált terméktervezés gyakorlat V.) csővázat a tanszéki műhelyben készítettük, az tudtommal nem került pénzünkbe.
Ami a költséget jelentette, az 2 db - Madaras Teszkóban 14000 Ft/db áron vásárolt - gyermekkerékpár... elsősorban a kerekek miatt.... de mivel a teszt során ez gyengén szerepelt, ezért 8-8 ezer kiskrajcárér' vettünk BMX kerekeket - no meg olyan fékeket, amik fognak is, ha kell :D:D (+3000...).
Ezen kívül festék, vásznak, jelmezekhez anyagok....
A többiek szerintem jobban tudják az anyagi részt, mint én, ugyanis én hivatalosan csak pilóta voltam, a tervezésben nem, csak az építésben segítettem.
Végül a célbaéréshez a lábaimra is szükség volt, ugyanis a második kanyarban található bukkanó - a jövendöléseim szerint - igencsak rövid óton megállásra késztetett. :D:D
Fogtam át magam és - a hivatalos verzió szerint - anyaszült mesztelen (gyakorlatilag anya S-es cicanadrágjában és csoporttársnőm feszülős garbójában) sikerült elkonvergálnom a célig :D:D:D
Remélem csapattársaim is mihamarabb írnak, a tervezésről ők több információval tudnak majd szolgálni...
Hamarosan jelentkezem még :D

Üdv,
kauker marci, aki egy kyborg