Ejha, gratulálok :-) A regényt elolvastam, és nekem is nagyon tetszett. Egyetértek Urszulával, ha csak egy vagy két dologban inog egy regény, de a többiben viszont erős, akkor lehet nagyon élvezetes olvasmány. Engem ezért nem zavart, hogy a női karakter kicsit tökéletesre sikerült, mert a regény annyira fordulatos, izgalmas és érzelmi vonalon annyira erős, hogy én faltam minden sorát! Persze biztos van, akit ez zavar jobban, és nem pedig mondjuk az OOC főszereplő (engem azzal jobban ki lehet üldözni a világból.), vagy az agyonbonyolított, követhetetlen cselekmény, ahol csak akció van akció hátán.
De úgy látom, nem nagyon kapok ajánlásokat a Darkartson, az Istennősön és a Slytherincommonon kívül más oldalakkal, regényekkel kapcsolatban, ennyire nincs máshol olvasható folytatásos romantikus? (én is hiába kerestem, az igaz.) Azért még jövök, hátha! :-) (Még mindig Piton-saját női karakter romantikus regényt keresek, ami JÓ is, és nem áll évek óta befejezetlenül, valamint ugyanez Lucius Malfoy, Lupin vagy esetleg Sirius Black vonatkozásában.)
Ami a humort illeti, ezt ismeritek?
Avednay: A lemmingek ideje
Szerintem ez fergetegesen jó, fanyar humorral parodizálja a Piton-mániásokat :-)