quilla Creative Commons License 2008.06.03 0 0 3907

Hat a bolcsire en pont a bercariot meg a creschet ertettem, nalunk ugyanaz a szemelyzet van a kettoben, nagyon szimpik es szuperek. Mondjuk csaladias ovi, 4 honapostol a 4.-es gyerekig van mindenfele es tenyleg mindenki ismer mindenkit :)

Terhesgondozas.... hat mit kell azon extran gondozni? Vegulis ugyanazon dokihoz jarsz vissza ha panaszod van vagy ha nincs, nem? Mondjuk en meg haziorvosnal nem voltam, hogy beutaljon akarhova, megyek a sztk-ba ha kell, persze idopont igen, nos az kell. De pl az agydokimhoz (a pszichiater :DD) be tudok esni abszolut soronkivul is, gondolom akkor a nogyogyaszhoz is, no mar amennyiben eppen benn van. Naszoval en nem beutalozgatok sehova. Persze nem is allami ellatasban vagyok de nem is fizetek sulyos penzeket maganbiztositora, nalatok a melohelynek nincsen  ilyen jellegu biztositasa? Komolyan olcsobb itt a fogorvos mint kiskosoz elso hazankban :) Marmint ebben a verzioban ami nekem van.

Az mondjuk fura igy elsore, hogy aki a terhesgondozast vagy kiserest csinalja doki, nos nem o lesz a szulesnel hanem elotte atad az illetekes korhaznak es aki epen ugyeletes, no de sikerult kettot szulnom es azt mondom ez sem gaz tulkep, a masodiknal nekem is befigyelt az ugyeletes odahaza is, mert a magandokim elment hosszu hetvegere eppen akkor :)

Ember munkahelyen van aki kapott egy eves tthonletet, tudom, hogy nem altalanos, de onnan hallottam rola. Viszont van olyan ismerosom aki ide valo tosgyokeres, ferj is, a harmadik terhessegekor meg szarnyalt elfele mint a gyozelmi zaszlo es azota is HTB. De asszem az itteni noknek - ezt mondjuk az emberem velemidos hugan szurom le - semmi sokkolo nincs abban, hogy 4 vagy valaszthatoan 5 honapig vannak csak odahaza. Nekik ez normalis... nekem sem az amugy.

Előzmény: Törölt nick (3906)