Amugy en is ugye a gyedes-gyeses verziora szocializalodtam, mi tobb en ketto csajjal ki is elveztem, megiz azt mondom azert ez itt is kivitelezheto. Na persze kompromisszumokat kotve, ha a lehetosegek engedik... mondjuk kikerni fizetesnelkuli szabit a gyerko egy eves koraig kb... nem mindenhol adjak, de van ahol azert igen. Valamint nagyiora en sem biznam a gyereket... nem mert nem bizok benne ( asszem biznek, hisz az unokahugit es ocsit is o kommandirozta) de en sokkal inkabb bolcsi parti es gondozoparti vagyok. Nekik ez a szkmajuk es a tapasztalatom az, hogy maximalisan fullosan teljesitik, nalunk az oviban le a kalappal mindannyiuk elott. Es azt latom, hogy az aprokak, akik koran kerultek be oda egyreszt iszonyu kiegyensulyozott bebik es imadjak az ossze gondozot, masreszt asszem az elmult 4 ovis evben ha egyszer tapasztaltam reggel anyjaba csimpaszkodo, elvalni nem akaro bombolo gyereket. Itt nincs az a nagy siras/rivas tragedia es beszoktatasi hercehurca mint odahaza, es ez nekem (aki azt a verziot vegigcsinalta) igen szimpatikus.
Mondjuk nekem az egeszseguggyel sincsen komoly bajom. Mas nagyon, hogy mig odahaza egy kis hoemelkedessel es lazzal is kiraktak a nomet a kozossegbol es robogni kellett az orvoshoz es csak igazolassal mehetett megint, addig itt nem rangatjak haza anyukat a melohelyrol egy 37.3 miatt hanem urai a helyzetnek es nem is tiltjak ki a gyereket a kozossegbol csak egy hoemelkedes miatt... akinek beteg a gyereke az ugyis odahaza tartja, de pl gyogyszerbeadas otthon ki van csukva, itt minden tovabbi nelkul megoldjak.
Na szoval ha preferalhatok akkor en is az otthonit reszesitenem elonyben, de mivel nincsen preferalhatosagunk ugye, igy az ittenit is siman bevallalhatonak latom, mondom, bizonyos keretek kozott, mert egy 4 vagy 5 honapost en sem adnek be bolcsibe, viszont ha muszaj lenne akkor meg megis mert latom/tapasztalom, hogy itt erre fel vannak keszulve (otthoniak nincsenek).