Aiiaiiyo Creative Commons License 2008.06.02 0 0 916
persze, de attol ne ijedj meg, ha esetleg valamelyikre allergiasnak mutatkozik a ded (pl kis piros pottyok formajaban). egyszeruen valtani kell egy masikra, tobb gyartonak is van sensitive termeke ebbol is (pl. Babylove, szerintem ar/ertek aranyban kimondottan jo, ez a DM sajat termeke. en a Bella zoldet is nagyon szeretem, a gyerek segge is, de sajnos Mo-on nem lehet kapni).

latogatok
En nem voltam tulsagosan kirobbano formaban az elso 6 hetben, de teny, hogy folyamatosan javult a helyzet. (na meg a lakasban tapasztalhato 38 fok sem sokat segitett...) volt egy-ket olyan latogatas, amit nem lehetett kikerulni, azok elott elore megbeszeltem a ferjemmel, hogy mikor jojjenek (az o rokonai voltak, akik amugy 200 km-re laknak), es meddig maradnak. hideg asvanyvizet es kavet kapott aki kert, semmi komoly vendeglatas. szerencsere megfelelo idoben ok maguk keztek szedelockodni (? igy kell ezt irni?), igy kibirhato volt.

a masodiknal csak es kizarolag ugy fogadok latogatot az elso 6 hetben, ha segiteni jon, a nagyobbal foglalkozni, takaritani, stb. :)
Előzmény: piupiup (915)