neverhood Creative Commons License 2008.06.02 0 0 36644
2008.06.01. Mechwart Liget (miután a csapatot kitessékelték a Millenáris parkból), 2008. Harmadik Patitalija:

http://patitali2008-3.neverhood.fotoalbum.hu/
Akinek van bárminemű képe, az eljuttathatná hozzám, és feltöltöm ugyanerre az oldalra. (lévén korlátlan tárhely és egy helyen meglenne)
Ezek is cenzúrázatlanok, csak a nagyon rosszul sikerültekel töröltem.

Résztvevők: Lamia (Véregér), morwina, VladTepes és csalággya, nyolcpetty, Ricantáék, Sweeny Todd, b_borisz, adam128 és breki23, Crazy, Mamanéni, Zita (kisfüli), nyolcpetty, muszakáta, neverhoodék (remélem senkit nem hagytam ki, illetve senkit nem írtam hozzá, aki ott sem volt - mivel későn érkeztem, nem emlékszem mindenkire. De reklamálni lehet, majd Vlad kijavítja =P)

Hangulat: nagyon fasza
Verekedés: 2. db. Hamus vs Csipori, valamint Szivar vs Csipori (bocs az ő nevében is, rossz napja volt és csak kis összezördülések voltak - a patik szempontjából legalábbis)
Sérülések: 3 db. - 1. Véregér megcsonkított ujja antiszoc patitól (akinek nem emlékszem a nevére) és orvoshoz is kellett menni vele, 2. Máté (neverhood párja) kisujja Csiporitól a minibunyó után, 3. b_borisz mutatóujja szintén Csiporitól szintén a minibunyó után (meg is szidtam ám érte, hogy rossz dagadt patkány, de mentségére legyen szólva, fel volt még stuffolva és morcos kismalacosdid játszott)
Emberek reakciója: pozitív
Újabb ember megfertőzése patkánnyal: 0 db.
Kutya(mopsz)kergetés: 1db., de azt sokszor
Ottartózkodás - időközben ugyan fogyatkozó létszámmal - 15:00 - kb. 21:00-ig.

Most tisztelet Vladék bátorságának (illetve Holnej bátorságának), amiért kirángatták Benit a házából, aki épp az igazak álmát aludta, és begyömöszölték őt egy hordozóba, hogy kihozhassák megmutatni. Mindenki nevében köszönjük szépen ((=

Tőszavakban: eső-nem eső, eső-nem eső, víz, prison break, sztárpatik, bunyó, orvos, nemlevőtetanusz, vér, crazyféle süti, csokissüti, kv, beni, mopsz, és a jó hangulat.