Ha sárgahúsú akkor Springcrest ha fehér akkor Sprigtime .
Hát én a rovarok ellen szeretek ágyúval lőni .... Actara , Bi58 , Zolone . Ez utóbbit idén használom először ... meg utoljára is , gondolom , mert ezt is kivonják ...ták . A későbbieket Zoloneval permeteztem , úgy néz ki , hogy elég jó szer . Nálam a rózsabogarak , poloskák csinálnak kárt , épp ma találtam egy igen csak rossz állapotban levő rózsabogarat ez egyik fa alatt , elég gyengén "zümmögött " , szerintem bekajálta a szert rendesen . A cseresznyét is ezzel szórtam , igaz egy darabig nem lehet szedni , de kíváncsi leszek milyen lesz a hatása , tavaly lepocskolták , akkor Karateval próbálkoztam ... meddő próbálkozás volt .
Seregély ellen ??? Még a macskaimitációt lehet megpróbálni . Egy macskaszerű ...valamit , fülekkel , szemekkel farokkal kell felrakni a fára ..hát ha attól jobban megijednek . Apám csinált még ilyet annak idején pár darabot ..egész pofásak lettek , szerintem működtek is . Valami plüssállatot kell átalakítani macskává .
Tudni kellene mi lett a virágokkal , lett-e kisbarack , csak ledobta , vagy meg sem termékenyült ??? Fagy ... vagy az is lehet , hogy túl erősen hajt . Fajtától is függ , hogy mikor fordul termőre , esetleg erős terhelés volt tavaly ... szóval sok minden lehet .