Sica Creative Commons License 2008.06.01 0 0 620

Sziasztok!

Mi is jól ráfázunk, mivel mióta épül ez az egész, azóta halljuk, hogy átadás május végén. Aztán, hogy június első hetében elkezdik átadni a lakásokat. Az interneten is az van, a honlapjukon, hogy I ütem, költözhető!!!: 2008 május. Akkor most mi is van??? Nekünk 9-én van az átadás. Persze mi is lebeszéltük, hogy hozzák a konyhát, szerelik a villanyt, ahol kell pl. csillárok, konyhai spot stb. redőny, riasztó... és mi úgy terveztük, hogy június 15-én át is költözünk. Erre jött a hidegzuhany, interneten kaptam meg a levelet, hogy birtokbaadással kapcsolatban élnek a 60 napos halasztási jogukkal. Csak épp akkor miért nem lehetett ezt kommunikálni? Én csak ezt nem értem. Most akkor mi lesz? Ráadásul egyik alkalommal, mikor egyeztettünk a burkolóval, épp jött a Lakatos és az építésvezető, és megkérdeztük, hogy ok, műszaki átadás meglesz, és akkor mennyivel utána költözhetünk? A válasz az volt, hogy felőlük akár másnap. Ehhez képest most akkor mi van? Nem értem... Én tényleg költözni szeretnék csak, ahogy még 3-4 hete is ígérgették és nem vitázni. Remélem csak mi értettünk félre valamit....

Előzmény: ET9 (618)