FatMo
2008.06.01
|
|
0 0
1925
|
Voltam kint a fesztiválon. Ettem egy-két finomságot. Az egyértelmű csúcs számomra a Kistücsök pácolt fogasfiléje volt zsályás citromkompóttal. El is határoztam, hogy elmegyek hozzájuk. A hamarosan újranyíló Costes "menüjét" is végig ettem. Az ő előételük is figyelemre méltó volt: hideg fokhagymás mandulakrém leves, ropogós langusztinnal. Ja és mindenképp meg kell említeni a Bock Bistro zuzáját zöldborsópürével. Elképesztő finom volt a nem túlságosan különleges hozzávalók ellenére. Persze Segal Viktor is hozta a formáját, az Alabárdos pedig a bárányburgerével lopta be magát a szívembe. Igazán rosszat nem ettem. A Bock Bistro pacal carbonárájával nem tudtam megbírkózni, túl "sok" volt nekem. A Csalogányt és a Gundelt nem találtam, az Onyx melegítő tálas standja kicsit elriasztott. A lepényes nem volt több, mint egy lepényes (a fantasztikus pisztréng krém ellenére), valamit még tekerniük kéne ezen a lepényen, hogy felérjen a többi megjelent étteremmel. Az Augusztra nem"pazaroltam" kostoló jegyet, mert ott rendszeres vendég vagyok. Tuti elmegyek jövőre is. EGyébként minden tiszteletem azoké, akik ebben a hőségben tudtak bort kóstolni én nem mertem bevállalni (pláne, hogy még dolgoznom kell ma). |
|