piupiupsima bababoltban (pl Maria nagyker a XIII. Visegradi utcaban, mi ruhakon meg babakocsin kivul mindent ott vettunk) van matracvedo, ez egy vizhatlan lepedoszeru, az igazi lepedo ala. a multkor, amikor a gyerek elkapott egy hanyos-fosos virust, nagyon jol jott, egyet szerintem erdemes venni.
egyetertek, tulzas bajlodni barmivel, amivel nem vagy elorebb, es nem is teszel kimondottan jot a gyereknek. az csapviznek egyetlen elonye van, hogy olcsobb mint a popsitorlo ;)
a 30 db textilpelus csak a legelso mosasnal tunik soknak, amig meg nem szuletik a gyerek ;)
a nagyonprofi szemetes telleg penzkidobas - honapokig, amig az aranyaras zacsit veszed hozza. lehet kapni (Mariaban tuti) kivaloan zarodo fedelu sima szemetest, amibe kb egy napi koszospelus adag fer, nekem az teljesen bevalt. na meg a zacskozas, ahogy Mikolt mondta!
LazmeroNekunk flexi vegu digitalis van - en egyszer sem mertem a gyerek seggebe dugni, pedig ezert vettunk ilyet :), ugyhogy mindig honaljban mertunk vele, kb 2 perc. mindig pontos volt, ha egymasutan mertem, akkor is. (volt egyszer 40 folott a lazam, es allandoan merni kellett, hogy lement-e mar elfogadhato szintre, precizen mukodott)
OFF
MikoltSzerintem se olyan katasztrofa a babaszar, de a Zuram, aki kb ugyanannyit van a gyerekkel, mint en, mindent megcsinal korulotte szuletesetol fogva, minden nap o furdeti, stb. szoval a mai napig oklendezik neha ha neki kell a szaros gyereket tisztaba tenni :D nem birja a gyomra, ennyi ;)
ON