Semmilyen érvet nem tudok elfogadni, ami ilyen mértékű gyorshajtás esetén a gyorshajtónak keres felmentést ...
... ami azt szolgálja, hogy könnyebben meg lehessen úszni az ilyet ...Nem érveltem, hogy felmentést keressek és nem azt fejtegettem, hogy hogyan lehet megúszni a gyorshajtást... tehát ezek ostoba
félreértelmezések (de hogyha ezt magadra veszed, akkor úgy kell neked). Mindezt abból kiindulva írtam, hogy Nekem válaszoltál: ott az előzmény az alján, ha pedig független gondolatmenet volt, akkor azt stilisztikailag célszerű lett volna egyértelműsíteni.
Szerintem szöges ellentétét fogalmazod meg annak, amit eddig a xenonról tudunk. Abban ugyanis nem csak az energiatakarékosság a lényeg, hanem az is, hogy kevésbé vakít, miközben sokkal nagyobb utat be tud világítani.
A "nem elég jó xenonlámpa" alatt különben mit kell érteni? Én ti. a gyári megoldásokról papolok, nem a házi taknyolányokról, de utána lehet nézni a totalcaron is a helyes beállításoknak, ott le van írva, hogy régebbi Saab-ba pl. hogyan lehet beszerelni
A feltűnőbb kivilágítás biztonságosabban észlelhető kétkerekűeket eredményez - hogy mások látását ne korlátozza közben, ahhoz pedig a xenon tökéletesen bevált, pl. a BMW-ken..