Igen, ez is benne van a szövegben! A lényeg hogy a föld több mint 20%-val majd akárki is műveli, nem ő fog a jövőben rendelkezni, hanem majd szépen az politikus, akinek éppen ingere lesz rá! :( Tudtam mindig hogy egy hitvány állatfajta a pol..., de hogy ennyire az legyen, ezeket ki fogja egyszer agyonütni vaslapátta..., tellik a pohár befelé..., szerencséjük hogy még sörre meg borra tellik, mert ha már ezekre sem futná, hát nagyon dühös lennék! Ha már így belekezdtem akkor már azt is leírom hogy összes tetves természetgyagyás is bekaphatná, de persze csak a nőnemű egyedek! ;) Annyira nem tudom átélni hogy őt mik gondolnak, mennyit járhat az agyuk azon hogy ezek a kiba..tt endurosok itt rombolnak pusztítanak stb..., azt meg nem veszik észre hogy pl. Kína nehézipara milyen kellemesen hozzájárul a föld elpusztulásához, mekkora frankón tudnak globálisan gondolkodni, csak éppen arra nem jönnek rá hogy a Földnek már reszeltek, mit aggódnak az hazai "természeti kincseken", biztos arra gondolnak hogy így nyugodt lelkiismerettel fognak átszenderülni a másvilágra /"isten színe előtt"/, felteszik a kezüket, ők megtettek mindet, csúnya endurosokat kiutálták a közterületekről, hurrá, ügyesek voltak, megérdemelnek egy jó éjt puszit! Bocsánat ha valaki lelkivilágába belegázoltam, de ők meg folyamatosan ezt teszik, érdekes, és ráadásul ők jöttek később, divat lett a természetvédelem, igaz pont úgy mint az endurozás, most mi legyen, döntsük el kötélhúzással kié legyen a Föld?! A lényeg és a véleményem, szép meg jó a természetvédelem, de értelmét nem igen látom, és ez nem rajtunk magyarokon fog múlni, hanem pont a nagyhatalmakon és amíg nálunk nincs rend a fejekben addig mink mit kapálódzunk, én inkább sodródnék, persze nem baj ha vannak határok, de ezeket csak megkellene beszélni, és hagyni egymást élni, a totális tiltás lehet sejteni hová fog vezetni, de ez meg már legyen az ő bajuk! Ja és akkor még azokról a területekről nem is írtam amik nagy bután kilettek nevezve természetvédelmi területnek, az agyam inkább megállna, komolyan ami ebbe az országba folyik, már nem is nevetséges, beteg és inkább sírok!