cypress. Creative Commons License 2008.05.29 0 0 5892

Az újravetett cukkinik és patisszonok kikeltek(1-2 nem,de a többség igen)

A palackos tökökből ők lettek:-) Ilyen szép tökeim még sosem voltak,anyósom a csodájára jár:-)))

Az inka babom lett talán a legszebb. Bár a szomszéd szólhatott volna előbb is,hogy egy bokorba ne csak 3-4 szemet tegyek,hanem 7-8 is mehet.:-)) Akkor még szebb lenne.

Összességében nem vagyok megelégedve a babbal,mert csak az 50%kelt ki. Főleg a zöldbabból.Szerintem túl korán tettem el...vagy hideg volt még(?) vagy nem tudom miért...Jövőre ezt is ügyesebben próbálom csinálni.Több babot teszek egy alomba és lehet,hogy kicsit sűrűbben rakom. Viszont így most nagyon szépen lehet a kaprot kapálgatni közte:-)))

A kapor a földel járt "örökség",azt nem én szórtam ki.Az egész földdarabon van.

Érdekes módon, a kukorica csak egy csücskön bújt ki.Ennek is a fele a földbenmaradt...Viszont ez eddig a legjobban sikerült kukoricám.Jó lenne ha elérnénk,hogy ehessünk is belőle. Lehet,hogy egy zacsival még vetek mostanában,utánpótlásnak.

A 10 sütőtökből is csak 2 lett,de az nagyon szép. Ahol meg lusta volt kikelni a kukorica,oda tettem paprikapalántát.

A kukorica innenső felén sem kelt ki a kukorica. Így oda is szórok majd ubimagot. De előtte a hétvégén alkotunk vmi uborkatámot ide is.

A krumpli szerintem szép lett.

Itt az ideje,hogy elkezdjem tölteni(ugye?)

A palackokat már leszedtem és a paprikát kiárkoltam(IL újra tőled vettem az ötletet:-) ) A paprika sok vizet kap. Naponta. A paradicsomokat kb. 3 naponta öntözöm be.

Ők mostmár idén így maradnak akár bírják egymást-akár nem:-)

Egy kicsit mintha leálltak volna a palánták a fejlődésben...főleg a paprika...nem tudom miért. Az alsó leveleket itt-ott lecsíptem,nem tudom,hogy jól tettem-e...