Volt már?
"Ismerjük őket, találkozunk velük minden nap. Polgártársak, akik autójukon, szimatszatyrukon, ízeltlábú-dzsekijükön vagy péküzletükön térképet viselnek: az úgynevezett Nagy-Magyarország körvonalait. Az illetők nyilván ilyen alakú Magyarországot szeretnének a mostani helyett. Lelkük háborog, nedvedzik, nyí, mert Trianon. E lelkiállapotot őszintén megértem: Trianon nagy genyóság volt, olyan, mintha épp Magyarországon akarná demonstrálni egy gonosz állatorvos, miért nem jó háborút veszíteni. Szemetek. Clemenceau-nak külön is a kurva anyját.
De mit akarnak ezek a jóemberek Horvátországtól?
A népszerű vaktérkép tartalmazza a magyarlakta területeken kívül egész Horvátországot, Szlovákia és Románia nagyobb részét, és szerb területeket.
Nem gondolom, hogy a határtologatástól – akár békésen, pláne erőszakosan – bármi jobb lenne; sőt néha abban se vagyok biztos, hogy a magyar egy államalkotó nemzet. De üsse kő, búsongjon Trianonon, akinek ehhez van affinitása. Kinek a Gay Pride, kinek meg ez.
A 2. bécsi döntés után Közepes-Magyarország
Tiltakozunk a területi igazságtalanság ellen? Belenyüszítünk a rövidhullámba, hogy Justice for Hungary? Kesergőket danolunk cimbalom mellett? Jól van, megyek én is, csak igyunk hozzá valamit. De elég hülyén nézünk ki ezzel a térképpel, ami legalább ilyen igazságtalanságot ábrázol. Vegyük el másoktól a hazájukat? Hát nem az igazságért kesergünk?
Használhatnák helyette ezek a történelemből nyilván penge férfiak a második bécsi döntés utáni Magyarország térképét. Az se volt tökéletes, de Trianonhoz és Nagy-Magyarországhoz képest az arany középút. Hiába, volt, amit Hitler jobban csinált, mint a szövetségesek.
Magyarlakta területek a Kárpát-medencében Még okosabbnak nézne ki a tisztelt revizionista társaság, ha egyszerűen a magyarlakta területek körvonalát lengetnék. Bizonyára nem tartunk igényt a románok és horvátok földjére, hiszen mi a világ legbecsületesebb népe vagyunk. Ráadásul ezzel a térképpel még finomkodni is lehet, mondhatja a nyakkendősebbje, hogy nem határmódosítást, főleg nem háborút akar ő, csak észben tartani, hogy a magyar nemzet és a magyar állam határai nem esnek, ugye, egybe, drága uram, ezt azért csak kimondhatom a saját hazámban, nem? Dehogynem. Mondja csak, uram, sőt mondja rovásírással, ha úgy jobban esik. Csavarozzon az úr sportkipufogót a szájszervére, és úgy mondja, ha tetszik. Igaza van. Azzal az előző térképpel még úgy nézett ki, mint egy gondolkodni képtelen sült hülye, de így már rendben vagyunk. Örülök, hogy segíthettem."