hu köszi hogy ilyen sokan irtatok:) most majd nem győzök visszaírogatni:D
Wolffyka:
Ha azt nézzük énis csak majdnem vagyok zegi mert botfai vagyok(igaz állitolag ezis a városhoz tartozik, de erre csak a helyijárat emlékeztet). Nem is tudtam hogy van az eötvös úton is bolt, pedig tegnap legalább 2szer is megfordultam ott. Tényleg az lenne a legjobb ha egybe jönne a 2állat de most akadt egy kis gondom (ezt majd kicsit később). Egyébként úgy írtátok hogy néhány hét. Ez kicsit pontosabban mennyi is? Hátha addigra ok lesz minden. Ja amugy VladTepes is irt mailt egy másik fórumlinkkel onnan lelőttem az msncímed ha nem baj:)
petite grenouille(vagy nemtudomki:D):
Hát még nem volt patkányom meg amugy rágcsálóm se nagyon de egyszer mindent el kell kezdeni nem?:)
Egyébként mostanában elég sokat olvasgattam ezekről az állatokról hogy tudjam hogy is működnek, úgyhogy szerintem valamennyi alaptudásféleségem van már.
Véregér:
köszi a linket arik a patijaid és a többi leírás is nagyon hasznos:) egyébként ezeknek a huskyknak felnőttkorukban is megmarad a mintájuk?
Mrs.Totti-Lotty:
Igazából én egy fiúpatira gondoltam, de ha nálad a lányoknál van kevés hely, akkor egy lány is jó lenne nekem:) Csak hát az a kérdés hogy ezt a szállítást mikorra terveztétek? Mert anyám határozottan meg van arról győződve, hogy a patkány egy gonosz fertőző állat aki megszökik a szobában és szétrág mindent meg büdös meg ronda meg még nem tudom mi baja van velük. Tehát még kéne egy kis idő hogy sikerüljön meggyőznöm... Ja erre nincs ötletetek? Betegségeket már asszem sikerült valamilyen szinten kilőni pér szöveg elolvasratásával... Ha meg nem sikerül meggyőzni akkor meg sajnos tárgytalan az egész:(