djuice Creative Commons License 2008.05.28 0 0 7479
Helló Zsolti!
Na az történt hogy bementem a hitspacebe és megnéztem az összes midi keyboardot. De nem is ez a lényeg mert mindegyik harmatgyenge volt! Hanem lecsekkolttam a Nord C1et is és engem mind hangilag, mind műlaciilag, mind pedig keyboardilag a legmesszebbmenőkig meggyőzőtt és eldöntötte a kérdést. A lacija sokkal élethűbb a Roland RT20 pedál effektnél és egyben van, nem kell két külön billentyű, működik, elviselhető orgona kezelőfelület, és szerintem az A33tól szenzációsabb a waterfall mechanikája! Már-már majdnem B3 feeling! Negyed annyira nem érezhető rajta a műanyag billentyűrúgózás és gumiharang jelleg. Én úgy éreztem, teljesen jó rajta játszani. Most ha jól emlékszem 425-re levitték az árát, ami ugyan így még mindig jóval drágább mint a "filléres orgona" setupod, viszont ez így már kerek perec, semmi se kell hozzá meglátásom szerint.

Ennek ellenére, ha valaki Roland A33ra pályázna (2 orgona manuálhoz úgy is kettő kell belőle :) és akkor nem árt ha két tök egyforma) így megkeresheti Vácszentlászlón amit én visszamondtam. Tulaj: MASZLAG MIHÁLY 70 384-1882