Nemozoli Creative Commons License 2008.05.27 0 0 3575
Köszi a jókívánságot, de sajnos mire ismét hazaértem, elpusztult szegény gekkó... :-(((

...amikor pár órája néztem, egészen szürke-sötétzöld volt, és a földön feküdt. Kivettem, és nem is ellenkezett, a szájába tettem egy kis vizet meg mézet, hogy legyen valami energiája, azt lenyalogatta. Feltettem napozni a pecsétvisz-gombára, és lassan visszatért a szép zöld/narancs színe, látszott, hogy kezd magához térni. Erre mikor hazajövök a gyerekekkel, látjuk, hogy teljesen beesett a szeme és egyáltalán nem mozog, nem reagál semmire... :-((((( mostanra egészen megmerevedtek a végtagjai, de a színe furcsa módon nem változott semmit...

Most szomorú vagyok rendesen, imádott nagyapám is múlt héten ment el közülünk... erre most egy újabb haláleset, és az öreg halála is mostanra kezdett megütni, eddig valahogy el se hittem :-((((

Mondjuk a gekkó szerintem már eléggé idős volt, mert amikor megvettem, ezelőtt 4 évvel, már akkor is szép nagy, felnőtt állat volt, és a Phelsumák olyan 7-8 évig élnek, ha jól tudom. Ettől azonban még ugyanolyan rossz érzés :-(((((
Előzmény: s3girl (3574)