Az utóbbi részletes leírások nagyon hasznosak voltak!
Meglepő, hogy mindenkinek mennyire más a tapasztalata... légyszi ha nem gond, írjátok le, hogy mennyire vastagszálú a szakállatok, mert ettől is függhet az eredmény, és hogy a pengéshez képest mennyi ideig marad sima az arcotok!
DeTomaso, porker, nektek azért van rossz tapasztalat, mert nagyon erős a szakállatok?
Ja, és szerintem ne szorítkozzunk csak erre a két márkára, egyrészt mert ahogy észrevettem nincs több borotvás topic, nem is kell szerintem, itt is kicsi a forgalom, meg úgyis a kétféle működési elv a lényeg, és ahogy észrevettem egyik sem egyértelműen jobb, mint a másik. Talán vastagabb szőrhöz a körkés, vékonyabbhoz a rezgő.(?)
Meg az is érdekes, hogy pl a Panasonic borotvák hogy eltűntek.... vajon annyira rosszak voltak, vagy csak nem érte meg a cégnek gyártani őket? És ott vannak azok a nagyon olcsó, mindenféle márkájú villanyborotvák, ha valaki próbálta őket, akkor azt is leírhatja nyugodtan sztem.
Sőt, én szívesen látnám a LÁNYOK véleményét is, mármint olyan értelemben, hogy saját tapasztalatok, ha valaki közülük is lecserélte megszokott pengését esetleg, vagy csak elcsaklizta egy hímtől az övét próba/szükség képpen...
Szerintem villanyborotvát használni a sok egyéb szempont mellett anyagi kérdés is, gondoljatok bele, ha 3-4 pengés kézit használtok, nem is olyan sok idő alatt elköltötök rá annyit, amennyiből egy Cruzert, vagy hasonló árú egyebet lehetne venni.