pacsuli Creative Commons License 2008.05.22 0 0 789

a péterfyben is aláíratnak egy papírt, hogy bent lehetnek tanoncok, de valahogy az volt a benyomásom, hogy a saját doki ötven-százezrében benne van az is, hogy nem fog behívni közönséget, hanem azokhoz irányítják őket, akik nem fizetnek. durva, de így van. és ha egyedül szeretnél lenni, alap, hogy megkérheted, hogy lsz fáradjon ki, ha egyszer azzal segít a legtöbbet.

a péterfyben amúgy egy darab lap van, amit alá kell írni, és azon van az is, hogy minden beavatkozásról és műtétről részletesen tájékoztattak, és nem támaszthatsz követelést vagy panaszt a kórházzal szemben... de mondtam az ügyeletes szülésznőnek, hogy engem semmiről sem tájékoztattak, inkább megvárnám, míg megteszik. kezdő lány volt, így otthagyta a papírt, hgoy majd később aláírom - valahol szerintem még megvan itthon :)

vizsgálatot és beavatkozást jogod van visszautasítani, ha csak rutinból csinálják, más kérdés, hogy pl szülés közben ehhez kinek van ereje? egy vizsgálat persze más tészta, de a biztonsági őr egész biztos nem jöhet bilincsekkel, hogy lekötözzön :) egyébként nálunk a védőnőhöz is lehetett menni nst-re, ott egész biztos nem vizsgált meg senki. ezt esetleg kérdezd meg tőle.

mellbimbó: sok gyerek még a teljesen sík felületen is képes a szájával vákumot képezni, ha éhes (pl az enyém ilyen volt, a saját karjáról is alig lehetett lecuppantani :))), bízz a babádban, menni fog az neki! ha pedig mégsem, tényleg segítenek a csecsemősök, nem te leszel az egyetlen lapos mellbimbóval, akivel életükben találkoznak.

Előzmény: kicsinap (785)