Tisztelt Varga Úr (= Liliomdomb = Murus)
Árulja, el, hogy van az, hogy hajnali 1 órakor arra ébredek, hogy konténert pakolnak fel az elkerített 1-2 -es lakóterületen, az 5-ös háztól? Voltam annyira bátor, mint tulajdonos, hogy lemenjek, és kérdőre vonjam a tisztelt urakat, hogy ugyan, mi olyan fontos, hogy hajnali 1 órakor kelljen azt elszállítani, és pláne az elkerített lakóterületen keresztül (magánterület)?
A válasz: „Szerinted? Dógozom!”
A pofátlanság teteje, amit megengednek maguknak!!!
Eddig toleráns voltam, de mostantól, minden fórumon (fogyasztóvédelem, ügyvéd), azon leszek, hogy a legapróbb, kihágást, szerződésszegést, kőkeményen megtoroljak.
Árulja el, hogy van az, hogy a 4-5 –ös ház biztonsági őreinél távirányító van az 1-2 –es épülethez, akik utasításba kapják, hogy engedjék be hajnali 1 kor a konténer szállítókat a lakóterületre?
Kérem, számoljanak el, minden kulccsal, távirányítóval, ami nem a tulajdonosoknál van!
Előre leszögezem, nem kérek a bocsánatkérésből, abból már túl sok volt!
Csak azért mentem bele a lakásvásárlásba, mert Ön többször szóban (és szerződésben), biztosított arról, hogy le leszünk kerítve az építési területről. Ezt folyamatosan, és többször megszegték, most lett elegem, elegünk ebből!
Ön hazugnak állított be egy fórumozót, amikor kérdőre vonták Önt pár dologban, most én tenném ugyanezt. Ön hazudott nekünk! De legalábbis nem járt el úgy, ahogy azt ígérte nekünk! (a kettő kb ugyan az)
Jóindulatból tanácsolom, hogy vegye ezt minden meglévő és leendő tulajdonos figyelembe!