De jó, sikerült megnézni, pedig még csak szerda van! (Earl-nek ezúton is forró köszönet!)
Auuu... Jobb szeretem a cliffhangeres évadzárókat, most már tudom. :( Én se gondoltam volna, hogy hiányozni fog Amber, kezdett helye lenni a sorozatban, nem is akármilyen és igazán parádés humorforrás volt, most aztán oda. :(
A következő évad eleje nyilván késélen táncol majd, Wilson jódarabig gyászolni fog, körülötte nem lehet viccelődni, House-t nem ártana kissé talpraállítani, mert most minden szinten padlón van, hát azon se fogjuk agyonhahotázni magunkat.
Tudom én, hogy most ez itt a sírás ideje, de tényleg: mi lesz a sorozat egyik legfőbb erejével, a humorral?
Azért lassan elképesztő, milyen háttérhelyzeteket képesek teremteni a sémához: keressük a "bűnöst" és az utolsó pillanatban meg is találjuk. Még annak is őszintén örülök, hogy nincs mindig hepiend, de csóri Wilsont pont...
Azzal együtt is persze, jó rész volt, de nem az, amit többször visszanézek, az már tuti. (Pedig az előzőt vagy kétszer újranéztem a hétvégén.)
King's Cross nekem is beugrott rögtön. :)