hat nalam nem kellett sietni, viszont lehet, hogy nem volt bent eppen olyan, aki ert hozza, nem tudom. oszinten szolva engem mar nem erdekelt, hogy, csak szedjek ki (c:
nekem eredetileg program-csaszar lett volna, mivel a gyerek nem fordult be, es nagy sulyunak is igerkezett, nem vallaljak az ilyesmit manapsag. hat befekudtem, es konkretan a csaszar elotti delutan befordult a gyerek (hogy hogyan, az rejtely, nem vettem eszre). ekkor vartak meg tobb mint egy hetet, hatha elindul, ezalatt bent rontottam a levegot a terhespatologian (feltek a toxemiatol, vagy mittudomen, mivel 35 kg-t hiztam a terhesseg alatt) a 42. hetbe lepve megprobaltak inditani, de nem reagalt a vilagon semmit egy teljes napig, ugyhogy hiszedtek - amit nem nagyon bantam utolag, mivel 4600 g es 61 cm lett a kis dragank. en szemely szerint ugy ebredtem az altatasbol, hogy azt hittem, veletlen, es meg nem varrtak ossze. kurvara fajt, mintha fajdalomcsillapitot se kaptam volna. aztan masfel ora mulva mar jol voltam, telefonon beszeltem a ferjemmel, stb. de hozzateszem, hogy en ritka rosszul turom a fajdalmat.