piupiup Creative Commons License 2008.05.20 0 0 751

Cserri, probaltam utana jarni, de Franciao-ban ez nem elterjedt. Sot! A kismamak tobbsége azt se tudta, hogy mi ez!!Bamulnak ram, ha megemlitem, vagy rakérdezek.

Nem értem én sem ennek a miértjét, de biztos politikai okai is vannak. Sok cikk jelent meg arrol, hogy maga a koldokvér levétel és az azzal valo gyogyitas még nem tisztazott, csak kiserleti statuszban van, igy nem helyén valo, hogy ebbol uzletet csinaljanak a sejtbankos cégek. Azt is ellenzik, hogy a tudataln szuloket becsapva probalnak ebbol uzleti fogast csinalni...

En viszont nem igy latom...miért van az hogy minden mas orszagban mar hallani lehet gyerkekrol akiket a sajt ossejtjeikkel gyogyitottak meg. Es soha nem lehet tudni, hogy a jovoben mi lesz...allitolag a gyermek ossejtje beultetheto a szuloknek is, és a testvéreknek is. Szoval még ha csak egyszer vesszuk is le a KZSV, akkor is megnyugszom, ha barmi baj van. Az orvosom egyébként nem javaslota, és nem is nagyon foglalkozott vele, amikor kértem jarjon utana, hogy itt kivel tudnank felvenni a kapcsolatot. Ezért is fordultam a magyar céghez...bar Belgiumban is léteznek, de ott még dragabb a szolgaltatasuk...igy maradtam a magyar cégnél. (Sejtbank)

Előzmény: Cserri (745)