mindenaron Creative Commons License 2008.05.20 0 0 1493

Kösz a segítséget. Szóval ásványi olaj felejtős, inkább a véleményed szerint a kicsit drágább de megbízhatóbb szintetikus ill. fél szintetikus motorolajok jönnének inkább számításba. Sajnos a kocsi nem fog fűtött garázsban állni, inkább amolyan fél fedett garázsszerűség lesz amiben álldogál esténként egy zárt udvaron.

Ha a légtömegmérővel gond van akkor jön a hibakód? Mert egyenlőre semmilyen hiba visszajelzés nincs, nem is jött és a szerelő a vételkor megmuattatta a műszert hogy akkor nem is volt hiba az agyában. Ugye befolyásolja a légtömegmérő a normális fogyaztást? Mert nekem egyenlőre 80% városon kívül tényleg finom vezetéssel is 7l re jött ki. Ahogy írtad, neked 6-6.5 re jött ki az átlagfogyasztás. Szóval ennyit szerintem nem kellene fogyasztania. Ja és a klíma sem ment. Szóval érdemes a légtömegmérőt cserélni? Milyen árban van ez a műszer? Lehet javíttatni?

Reggel amikor ált egy estét a kocsi, akkor kb az 5. tekerésre indul be a motor. szóval lehet abban is valami amit leírtál, hogy milyen dolgok jöhetnek elő benne.

Ami a csip-et illeti, szerintem nem fog belekerülni. Ahogy mondjátok, az árát, használhatóságát meg egyebeket, kezd nem jó ötletnek tűnni.

Ebben a fogyasztás dologban viszont szívesen vennék tanácsot mert a 7 liter városon kívül kíméletesen (100 km/h) val hajtva klíma nélkül soknak tűnik

Kösz

Előzmény: Nutty (1492)