Moka, jó hogy írtad a magánszobát, eszembe sem jutott volna a "betegösszetétel". Mégcsak a környéket sem ismerem, újpesti vagyok.
Egy barátnőm szült ott viszont, aki akár magánkórházba is mehetett volna anyagio körülményeit tekintve, de a doki miatt bevállalta. Ő ajánlotta nekem a dokit. És nem nagyon panaszkodott a kórházra. De majd kifaggatom részletesen, és megírom.
Amugy én Hartman dokihoz járok. Hátha ez is egyezik :)
És látom közvetlen utánam vagy a táblában. ha az én babám kicsit késik, a tied kicsit siet, még találkozhatunk is :)
szülésznőt is javasolta a barátnőm, bár még nem tudom ki az, de majd erről is érdeklődöm.
A szülésznővel hogy találkozik az ember? Mikor kell fogadni?
Ma először biztosan éreztem a babám mozgását. Már múlt héten is volt párszor, de még bizonytalankodtam. A mai viszont egész egyértelmű volt :) Nagyon jó érzés.
piupiup, vajon mért lehet hogy ott nem szoktak köldökvért levenni? Azt hittem nyugaton mindenhol általános már. Kicsit megzavart ez most....
Mi is gondolkdounk rajta, bár még egyáltlaán nembiztos.
És nehogy azt hidd hogy csak te félsz! Amióta babám van nagyban kerülöm a témát, nem akarok hallani róla (csak ha majd muszáj már :) ) be vagyok tojva rendesen... :)
lehet császáros leszek, ennek sem tudom örüljek vagy ne....
Aiiaiiyo, gratula a kukachoz! :)
A meglepődés mit jelentett? Lányt szerettetek volna?
Én jövő7 hétfőn megyek uh, remélem nálunk is kiderül most már.