messengerina Creative Commons License 2008.05.20 0 0 18150

Köszönöm szépen mindenkinek, aki időt szánt rám a gondom-bajom megoldásában, de tegnap délután becsúszó szereléssel megoldottuk a dolgot! :-)))))

Elmentünk a XII. kerületi Önkormányzathoz, ahol a mi napunkra, kb ugyanazon időpontra volt még hely! Nagy mázli, tekintve, hogy május közepét írunk és a legjobb időpontok a mi időnkre elvileg elfogyhattak volna.

Így ugyanazon az áron, mint a másik helyen, ellenben sokkal szebb környezetben mondhatjuk ki a boldogítót. :-) Hát nem hittem volna, hogy így sikerül, ennyire egyszerűen... Előttünk a hivatalban volt 2 várakozó pár, ebből az egyik lelécelt, megunták a várakozást - szerencsénkre. Miután kijöttünk az akvvezetőtől még 4 pár várt a bejutásra! Én úúúúgy megkönnyebbültem, hogy ihaj! Úgyhogy felbuzdulva sikereinken este befejeztük a meghívótervezést és most a megfelelő papíruszt keressük hozzá, aztán osztás! És megyünk gyűrűt is nézni elvileg a héten/jövő héten. Ami még hátra van: párom öltönye, gyűrűk, virágok, dekor az étterembe, torta kiválasztása (júliusban kell csak megrendelni), töményitalok beszerzése.