bpnoya Creative Commons License 2008.05.19 0 0 4973
Sziasztok!

Én még itt tiszta új vagyok, most regisztráltam a fórumra. Már csütörtök óta figyelem ezt a fórumot, aztán úgy gondoltam, hogy én is hozzászólok.

Hasonlóan, mint ti én is voltam múlthét csütörtökön a Kylie Minogue koncerten. Eszméletlenül vártam már, hogy ott lehessek, hiszen Kylie zenéi mellett kamaszodtam. Volt olyan időszakom amikor egésznap az ő számait hallgattam volna, mindenhonnan felvettem videóra a vele kapcsolatos műsorokat. Hát és amikor 2008. februárjában megláttam a koncertjének a plakátját egy metróaluljáróba, majd kiugrottam a bőrömből. Irány volt a jegypénztár! :P

Szerintem fenomenális volt a koncert, újra átélném az egészet. Leginkább Kylie kedvessége és mosolya ragadta meg a lelkemet, hogy mennyire szívből csinálni azt, amit csinál. Hihetetlen hogy egy ilyen kis apró nőcibe mint ő, milyen hang lakozik. Eszméletlen volt milyen tisztán énekelte ki még a legmagasabb hangokat is. Bár nekem kicsit hiányoztak még a régi számai a show-ból, azért tetszett. Hiszen hallgathattam és láthattam az örök nagy kedvencemet. A csúcsok csúcsa meg az volt, amikor megszólalt magyarul, aztán meg kuncogott egyet.

Nagyon KÖSZÖNÖM mindenkinek aki ott legelöl profi képeket csinált Kylie-ról, mert én eléggé hátul ültem, és hiába próbáltam fényképezni a 3 megapixeles telefonommal, ha már rá zoomoltam, akkor csak egy elmosódott pacát tudtam lefényképezni.

Remélem még valamikor jönni fog Kylie Budapestre!

u.i.: Napok óta az „In my arms” című számot hallgatom, nem tudom megunni! 