TomcsiApu Creative Commons License 2008.05.19 0 0 4952

Így működik a progi Teszteltem, és működik (még akkor is ha fényképeztem!!!) !

Szóval először is a

Regisztráció:

1. telepítés után beírod a "Serial" fájlban található nevet(Vezeték, és utónév külön külön rublikába!).
2. Megadod az email címedet (nyugodtan add meg asajátodat úgy sincs semmi jelentősége).
3. A megfelelő rublikába másold be a serial number-t.
4. sajnos a lgfelső rublikába már nrm emlékszem mit jelöltem be,
   de azt tudom, hogy a lenyíló ablakban az alsó sort jeöltem be, és elfogadta.:-))
5. Ha van még üres rublika azt értelemszerűen kell kitölteni.

Ha mindezzel megvagy, és sikerült, akkor indulhat az adat vadászat!

Másodszor is

Adat visszamentés:

1. A leg fontosabb, hogy akár fényképező gépen keresztül, akár memókártya olvasón keresztül de a
   "My computer" felirat alatt(bal oldali ablak) meg kell jelennie a memo karinak valahogy Pl: Disk2 (vagy valami ilyesmi)!

2. Klikk rá! A jobb oldali ablakban meg kell jelennie a memo kari tulajdonságainak!
   Ha megvan, akkor a jobb oldali ablak fölött a "Advenced Search" (Kis mikroszkóp ikon) jelöld ki!

3. Jobb oldalt alul a jobbra mutató nyílra (a továbbiakban Next-re) kattints!

4. Kisvártatva a jobb oldali ablak fölött megjelenik egy kis többsoros ablak!
   A legfelső sorban a "Partition Type" felirat mellett Válassz! Ha nem tudod melyiket válaszd, akkor próbálkozz!
   Nekem a FAT32-vel sikerült.

5. Most a türelmedre lesz szükség! Én 4GB-s karival próbáltam, és Kb 3óra alatt végzett vele. Ha kissebb a kari, akkor gyorsabb lehet.

6. Miközben dolgozik, figyeld a "Directories Found" felirat melletti számot. Itt mutatja hogy mennyi fájlt talált, amit vissza tud állítani.

7. Na most jön a lényeg!  Jelöld ki az összes mappát, vagy fájt amit talált,
   majd a legfeső ikonsorban a Bal szélsőt válaszd (A bevásárló kocsistól balra).

8. A megjelenő ablakba a Browse gombbal válaszz helyet a visszahozott fálok számára a gépeden!
   Jegyezd meg hogy hol van mert itt fogod megtalálni az elveszettnek hitt képeidet!
   Majd "OK" gomb.

9. Elindult a visszamentés Remélhetőleg mire a progi végez, addigra láthatod a törölt fájlokat!!!! :-)))

10. Mikor kilépsz a progiból kérdezősködik NEM, és IGEN a kérdésekre a válasz!    Ekkor a progi felmászik a netre, de csak zárd be és kész!

Ha valahol elakadsz írj!

Bocs a helyesírási hibákért (ha van)...

Várom a visszajelzésedet hogy sikerült-e! Kíváncsi vagyok a képeidre is:-)

Előzmény: rikri86 (4936)