Így működik a progi Teszteltem, és működik (még akkor is ha fényképeztem!!!) !
Szóval először is a
Regisztráció:
1. telepítés után beírod a "Serial" fájlban található nevet(Vezeték, és utónév külön külön rublikába!).
2. Megadod az email címedet (nyugodtan add meg asajátodat úgy sincs semmi jelentősége).
3. A megfelelő rublikába másold be a serial number-t.
4. sajnos a lgfelső rublikába már nrm emlékszem mit jelöltem be,
de azt tudom, hogy a lenyíló ablakban az alsó sort jeöltem be, és elfogadta.:-))
5. Ha van még üres rublika azt értelemszerűen kell kitölteni.
Ha mindezzel megvagy, és sikerült, akkor indulhat az adat vadászat!
Másodszor is
Adat visszamentés:
1. A leg fontosabb, hogy akár fényképező gépen keresztül, akár memókártya olvasón keresztül de a
"My computer" felirat alatt(bal oldali ablak) meg kell jelennie a memo karinak valahogy Pl: Disk2 (vagy valami ilyesmi)!
2. Klikk rá! A jobb oldali ablakban meg kell jelennie a memo kari tulajdonságainak!
Ha megvan, akkor a jobb oldali ablak fölött a "Advenced Search" (Kis mikroszkóp ikon) jelöld ki!
3. Jobb oldalt alul a jobbra mutató nyílra (a továbbiakban Next-re) kattints!
4. Kisvártatva a jobb oldali ablak fölött megjelenik egy kis többsoros ablak!
A legfelső sorban a "Partition Type" felirat mellett Válassz! Ha nem tudod melyiket válaszd, akkor próbálkozz!
Nekem a FAT32-vel sikerült.
5. Most a türelmedre lesz szükség! Én 4GB-s karival próbáltam, és Kb 3óra alatt végzett vele. Ha kissebb a kari, akkor gyorsabb lehet.
6. Miközben dolgozik, figyeld a "Directories Found" felirat melletti számot. Itt mutatja hogy mennyi fájlt talált, amit vissza tud állítani.
7. Na most jön a lényeg! Jelöld ki az összes mappát, vagy fájt amit talált,
majd a legfeső ikonsorban a Bal szélsőt válaszd (A bevásárló kocsistól balra).
8. A megjelenő ablakba a Browse gombbal válaszz helyet a visszahozott fálok számára a gépeden!
Jegyezd meg hogy hol van mert itt fogod megtalálni az elveszettnek hitt képeidet!
Majd "OK" gomb.
9. Elindult a visszamentés Remélhetőleg mire a progi végez, addigra láthatod a törölt fájlokat!!!! :-)))
10. Mikor kilépsz a progiból kérdezősködik NEM, és IGEN a kérdésekre a válasz! Ekkor a progi felmászik a netre, de csak zárd be és kész!
Ha valahol elakadsz írj!
Bocs a helyesírási hibákért (ha van)...
Várom a visszajelzésedet hogy sikerült-e! Kíváncsi vagyok a képeidre is:-)