Sziasztok.
Elakarok adni egy World of Warcraft accountot és találkoztam pár scammerrel egy oldalon. Beszéltem egy sráccal AIM-en és letárgyaltuk hogy neki kellene 300euróért, viszont csak paypal jó. Rákerestem az msn és AIM címére és mit látok?
A srác előszeretettel vásárol accountokat paypalon keresztül, és miután megadják neki az összes létező infót visszakéri a pénzét a paypal-tól, te meg futhatsz a pénzed után.
Én elfogadtam a pénzt, látva hogy kivel van dolgom, szóval most ott csücsül a 300 euró a paypalomon. A baj az hogy nem tudom withdrawolni, mert írt a paypal hogy csak akkor emelik a limitem ha elérem a 2500eurós befolyt összeget. Olyan viszont szerintem sosem lesz. Namármost ha a srác nyom egy "charge back"-et a 300 eurójára akkor automatikusan visszateszi a paypal az ő accountjára? Mert ha már ilyen kis jóindulató a gyerek, gondoltam elvásárolom a pénzét amíg vissza nem tolják neki ^^
Ezt tudja valaki mennyi idő? És mit tud velem csinálni a paypal ha a srác pénzét már nem lesz miből "törleszteniük"?
Egyébként nem vagyok suttyó paraszt, ez nem jellemző rám de ha már így rámpróbáltak gondoltam viszonzom kedvességüket :)