pacsuli
2008.05.19
|
|
0 0
731
|
nekem a só elhagyása mellett a doki a cukor elhagyását is ajánlotta, merthogy az is vizvisszatartó. semmi nasi, semmi cukor a teába, stb... nekem is brutálul nézett ki a lábam az utolsó két hónapban, mint egy elefántnak, egyetlen pár formátlanná hordott, kidobásra érett bőrcipőbe bírtam csak beleerőltetni, ha mindez ráadásul még kánikulában történt volna, nem tudom, mi lett volna. a teljesen kicsinált cipőt elraktam a következő alkalomra, sose lehet tudni :) (nekem is nagyon bejött a tavaszi szülés ezért, a következőnél is igyexem elkerülni a július-augusztus-szeptemberi gigapocakot, mert nem hiszem, hogy kevésbé vizesednék be másodszor, meg nekem a fülemen is adrenalin folyt ki az egész terhesség alatt, ha kánikula miatt nem tudtam volna kirohangászni magam, biztos meghibbanok :))
(egyébként a terhességet nekem a végén jelentkező vizesedés mellett egyetlen kellemetlen tünet kísérte, de az szinte végig: az orrnyálakhártya duzzanata. az se túl kellemes, hogy csak függőleges helyzetben szelel, fekve már nem, és akkor aludjál... :((( ) |
Előzmény: Schusy (730)
|
|