ashura Creative Commons License 2008.05.19 0 0 2876

LCD: "Ebből azt szűrtem le, hogy MEGBÍZHATÓAK."

Hát nem - 10 éve javítom őket. Minél újabb, annál gagyibb - mind.

"De a plazma ellen szól az is, hogy a múltkor benéztem a hátuljába és leesett az állam (asszem egy Pana boltban voltam). Tele van ventillátorral, amit már többször cseréltem az asztali gépben. Hallottam sírni őket és nincs mese, kell, hogy hangjuk legyen."

Csak a full hd-sekben van venti, és nem hasonlítanám az 50 centes csúszócsapágyas pc ventikhez.

"Ott van a hőleadása. Hihetetlen. Ha kívül ilyen hőt ad le, akkor mi lehet belül? A tapasztalat azt mutatja, hogy minél több részegység van egy ketyerében....  Én meg nem akarok a hátamon egy bazi tv-vel szervízbe rohangálni."

Tudod milyen rohadt forró egy lcd belsőség is? Az lcd-nél számold az 8-10-12 fénycsövet is egy-egy egységnek, ha egy behal, már letilthat a teljes inverter, aztán csak a sötét képet nézheted.

"Szóval nálam a megbízhatóság az, ami dominál. Egy ilyen "szarért" kiad az ember több százezer forintot és lehet hogy a konstrukció olyan, hogy két év múlva végleg bedöglik (inkább költeném másra). Persze mostanában erre mindenki széttárja a kezét, hogy ez van."

Pontosan, semmit sem terveznek manapság az örökkévalóságnak. Egyébként én az első 72 centis crt lapost közel annyiért vettem, amennyibe most egy 37" plazma kerül. Szóval a pénzedért egyre nagyobb méretet és több szolgáltatást kapsz.

Előzmény: hisziapiszi999 (2859)