Tudtam hogy valaki fel fogja hívni a figyelmem a nünükére, köszönöm a segítséget, de egész biztosan meg tudok különböztetni egy rendelllenes futrinka félét egy nünükétől, tulajdonképpen már eszembe jutott, hogy már az előző hozzászólásomban fel kellett volna hívnom a figyelmet rá, egész biztosan nem az volt. EGébként pedig a potroha normál méretű volt, már ami a kerületét illeti, csak roppant duzzadt, magas (legfeljebb egy kicsit nyújtott). Azt el kell ismernem, néhány vonása emlékeztett a bogárra. EGyébként valamilyen (általam) ismert faj torzult példányaként os megpróbáltam elkönyvelni, találkoztam már meglepő bőrfutrinklával is (ennek szárnyfedői nem voltak egybenőve, kárpótlásul csökevényesek és torzak voltak, teste azt hiszem máshol is kissé "göcsörtös" volt) de elég szabályosnak tűnt, ezen felül nem taáltam egy állatot, aminek akár torzult egyede is festhetne így.
AZért nem gyűjtöttem be, mert noha furcsának találtam, de arra a következtetésre jutottam, hogy valamilyen ritka, kevéssé közismert fajhoz van szerencsém, egyébként sem volt nálam semmilyen tároló, csak egyetlen üveg, teli sáskákkal (akkoriban volt egy imádkozósáskám, amit inkább így láttam el táplálékkal, mint vásárlás útján). VAlamint szinte biztpos voltam benne, hogy a hatalmas potro tele van petékkel.
PErsze bármi lehetett, mutáns, valamelyik vedlésnél eltorzult példány, hibrid, egzotikus faj, vagy ismeretlen. CSak szerettem volna megemlíteni.