mindenaron Creative Commons License 2008.05.17 0 0 1488

Kösz a tippet és az információt. Gondoltam, hogy valami bigyere amivel az agyát lehet megpiszkálni, de pontosan nem tudtam. Amikor megvettem, akkor valószínűleg láttam is mert mutatta a független szerelő srác miután rádugta ezt a ketyerét (gondolom ez volt az), hogy nincs hiba a gépe szerint. Persze az előző tulaj akár ezek szerint ki is töröltethette, de mondjuk nem valószínű, mert ismerőstől vettük, aki nem hiszem, hogy átvágna.

Azt semmiképpen nem mondanám, hogy a 101 paci meg a 230NM forgatónyomaték kevés lenne, teljesen biztonságos, meg akár dinamikusnak is lehetne mondani bizonyos helyzetekben, bár volt egy Alfám az jobban gyorsult (Alfa 33, 133 ló) De mivel családos ember lettem, kell egy hajó, ami jóval biztonságosabb és nagyobb benne a raktér.

Egyébként azt hittem, hogy egy ilyen chip tuningot egy haver akinek van ilyenje és ért hozzá megcsinálja 5 liter pálinkáért :), annyit azért nem fogok érte adni.

Szóval először egy ilyen hozzáértő és megbízható uriembert kellene találnom, akinek van ilyen tech készüléke, meg venni egy kart is. Hmm. Nem biztos, hogy belefogok, egy kicsit macerás és sokba is kerül.

Még egyszer kösz a segítséget, azért még gondolkodom rajta

Előzmény: ateszx20xev (1487)