mindenaron Creative Commons License 2008.05.16 0 0 1481

Sziasztok!

Még új vagyok ezen a fórumon, bár a hozzászólásokat már olvasgatom egy ideje, de még csak most írok. Tegnap vettem egy 1999 es Vectra B Caravan-t 2.0 DTI, 136.000 km. Egyenlőre nagyon tetszik a kocsi, de még csak most barátkozunk. Eddig még nem volt Vectrám, de még csak Opelem sem, kíváncsian várom a fejleményeket, hogy milyen lesz.

Egy két kérdésem azért volna: 1. Ennek az autónak lehet e chip tuningot adni és ha igen akkor érdemes e egyáltalán. Nem teszi tönkre a motort? Azt olvastam az ilyen tuningról, hogy mnormál használat mellett akár fogy. csökkenés is lehetséges. Ha van valakinek ilyen tapasztalata azt szívesen fogadom, kell-e, nem-e, jó-e rossz,e, mennyibe kerül, stb.

2. Lehet e dieselhez board computert utólag beszerelni ill tempomat beszerelésére van e lehetőség. Ha igen milyen árban, milyen tapasztalatokkal, stb.

Most már rendszeresen itt leszek ebben a fórumban, és olvasgatok, meg megírom, hogy milyen tapsztalatom van a kocsivav. Na majd kiderül e hogy szeretni fogom-e a verdát.