mondguz Creative Commons License 2008.05.16 0 0 4715
Hát nem tudom...
Én mindigis eretnekségnek tartottam a két NAGYASSZONYT összehasonlítani...
Minden csak belemagyarázás... Nem éreztem úgy h a Sensitized-nek Jump utóérzése lett volna, akkor már gondoljunk bele abba, hogy Madonna használta előbb a rudakat a Jumpban vagy Kylie a Physicalban ;) A lovaglóruha szerintem nem lovaglóruha volt, attól hogy szűk és fekete, de ebbe inkább nem kötök bele, legyen amit gondoltok... Najó a piramisról elismerem, hogy az picit hajazott... És akkor először és utoljára eszembe jutott a nyanya.. :P Jamegpersze akkor amikor szényenszemre leadták a koncert előtt az ötödik Madonnaszámot... Mondtuk is h Kylie biztos ezért nem jön be :P
Visszatérve... Ha már koppintásról van szó, az egész konfessönsztúrt is lehet hasonló dolgokkal fikázni... Nem tudom pl hogy kinek volt először hogy a számát az I feel love alapjára húzta rá és aztán a szám át is ment I feel love-ba... Nem rémlik ki vol... Hm... Meg nem tudom ki játszotta el előbb ezt a kis kosztümben elegantosan bejövök és aztán mikor lekapom már szexi vagyok játékot! :D
Lényeg a lényeg... Én nem csípem Madonát... Nem a zenéjével van bajom, hanem az emberrel...
De megpróbáltam párttalanul elmondani a véleményemet, hogy ne okozzak traumát a Madonna rajongók körében...
Csak azt nem értem, mért kell kettejüket folyton összehasonlítani...

Na mindi... Szóval tegnap... Uhh... Hát szerintem nem is érdemes megpróbálni szavakba önteni! :)
Szarok a táncosokra (jó monduk Jason Beitel testét élőben látni volt olyan nagy élmény mint magát Kyliet látni élőben :P), szarok a zenére és hogy milyen számok voltak.... Én nagyon nagyon jól éreztem magam, és szerintem Kylie is... És nekem ez a lényeg.... :)
Így visszagondolva a setlisttel semmi baj nem volt, talán annyi hogy én a kövületszámok közül pont nem ezt a kettőt választottam volna...
DE A SLOWNAK KELL EZ A VERZIÓJA! MIKOR JÖN A DVD? :O
Vagy nem kerül majd fel netre az egyik koncert? Elő szokott fordulni, hogy előbb felrakják egy nem hivatalosan DVDn megjelenő koncertet (pl valakinek a dubai koncertje ;) )
Meg a No more rain volt még nekem a csúcs... háttaz... ahogy visszajött... meg... :D HÚ :D
Eddig is csíptem azt a számot... demost :D

FRANCBAMÁR! MÁR NINCS IS ÉRTELME AZ ÉLETEMNEK! MI LESZ EZUTÁN? :(
MÉRLETT VÉGE? :(
AKAROM MÉG KYLIE-T! NEm tudja valaki h hol tölti a mai meg a holnapi napját? :O

KYLIE FOREVER!