Aata1
2008.05.15
|
|
0 0
1630
|
Hát ha jól értem a dolgokat, akkor én most a jeedee ellen elért -3 miatt rohadt nagy szarban vagyok. No persze amúgy is. ;-) Tud valaki tuti tippet adni, hogy lehet 0-3-ról fordítani? Mert per pillanat az életkedvem is elment. Már Skypon kipanaszkodtam magam, de muszáj ide is leírnom. Hogy van az, hogy egyetlen ember ellen nem megy ennyire. Egyszerűen hihetetlen. Sikerült yosephet leverni, sikerül typot is a WTTC-n. Idén viszont immáron 3. alkalommal találkozom jeddeevel, és olyan érzésem van, mint amikor egy szerepjátékban a főellenség elé kerülsz. Alapból 1%-ra visszaesik az életerő, a szerencse, a minden. Félelmetes. És nekem ne mondja senki, hogy mumus. Ebben nem hiszek. Azt még csak- csak meg tudom emészteni, hogy a játékstílusa nem fekszik, de a szerencsefaktorát ez sem magyarázza. És ez nem olyan, mint amikor 1-1 tornán valakinek nagy szerencséje van. Idén 3-szor kerültünk össze, és olyan minha mindketten az ő vonalát építenénk. Amit lerakok, neki az tuti jó lesz. Meccs felénél már hatalmas hurka van, vagy éppen engem lezárt, de szerintem abszolút nem így tervezte... Áhh! Nagyon kivagyok! |
Előzmény: ZormaC (1629)
|
|