Jawa 23A Mustang 1975 Creative Commons License 2008.05.15 0 0 433
Nekem az eredeti tankom belül rétegesen szétrohadt. Vettem egy új tankot azon is ott volt a horpadás, időközben annak is elkezdett a nem használattol ohadni a bele és ki is lukadt a homokolásnál az alja. Akartam venni egy újjab tankont szintén a vaterán és az is horpadt volt még most is fenn van asszem, de végül nem vettem meg mert a karosszérialakatos-fényező ismerősöm kiszedte a horpadást és a lukakat befoltozgatta..

Nekem sajnos nem lesz kész a fesztiválra a moci mert a fényezés lassan halad digitális gépem meg nics szóval még képem sem nagyon akadt (DE VAN MUSTANGOM :D:D:)

De egyébként mi két személlyel megtettünk a városban 40 km és teljesen jól birta.. Igaz hogy a mögöttem levő ember lába lerohadt mert még akkor nem volt lábtartó, de a motor hihetetlenűl jól ment egyenes szakaszon majdnem 60-nal mentünk óra szerint (hogy abból mennyi igaz azt csak a csehek tudják:D sztm 20=10, 30=25, 40=30 :D)
Nekem réggebbi tipusú mustangom van de ez komolyan mondom jobb mint az újjabak

Ui.: Az ülés hiba is tipikus mert az enyémen majd nem eltört, de meg lett hegesztgetve, de van egy másik ami eltört..

"Kivánok nektek sok ezer örömteljes szép kilométert az uj motorkerékpárral"
Gondolom sejtitek honnan idéztem XD