Törölt nick Creative Commons License 2008.05.15 0 0 1465
na a bezabálással nekem detto ugyanaz volt a dilemmám... mert én normálisan pl. egy bögre capuccinot van, hogy egy óra! alatt iszogatok meg, egy szenyán is sokat nyammogok.. itt meg tök gyorsan kellett bepucolnom mindent... és valszeg ez is rontott a cukromon... (na ezért jobb nekem pl. a 90 perces mérés... mert akkor szépen a saját tempómban kajálhatok stressz nélkül:)

Spéci reggeli: nem biztos, hogy le tudnád gyűrni, a végén már nekem is hányingerem volt tőle:) Szóval kimértem és forró vízzel felöltöttem zabkorpát (ami eddig OK, ízre kicsit mint a tejbegríz:) tele van rosttal ami ugye jó a cukornak is és az emésztésnek is aztán kimértem és belekevertem darált diót (kell a flavonoid) és összekutyultam... csakhogy én a zabkorpát korábban mézzel ettem, úgy nagyon jó volt így meg se íze se bűze... (vettem utána Steviát de annak olyan erős medvecukoríze volt, hogy a végén már attól is rosszul voltam...) Mondjuk állítólag van olyan Stevia ami nem ilyen borzalmas.
Előzmény: dorottya79 (1461)