dorottya79 Creative Commons License 2008.05.15 0 0 1460

Na megnyugodtam! Felhívtam tegnap este az orvosom, mert már kezdtem tényleg nagyon zizi lenni. Megnyugtatott, azt mondta, hogy tényleg 7 alatt kell lenni, de azért ha nem megy 8 fölé 10 nap diéta uán azért nem kell kétségbeesni. Szegény, tisztára, mintha pszichiáter lett volna, annyira rendes, nem is értem miért csak most hívtam.

Azt mondta, hogy valszeg lejjebb viszik a szh-ot majd, de nekem is sokkal jobban kell figyelnem, csak azt nem tudom már hogy mire???!!!

Velünk nagyon rendesek voltak a Margitban, bár tény, hogy szigorúak. Már előre félek mit fognak szólni az értékeimhez. Viszont amikor én először voltam, akkor volt ott egy egyébként nagyon szimpi lány, aki elég túlsúlyos volt 160-165 centihez már 100 kiló fölött volt és a 26-28. héten járt plusz 12 kilónál. Azt hiszem neki még a terheléses rossz eredménytől függetlenül is diétára lett volna szüksége, mégis ő és a párja tette szóvá, hogy szerintük hülyeség ez az egész.

Nekem ez csak azért volt picit bosszantó, mert végig hízókúráztam az első 25 évem, aztán normalizálódott a testsúlyom és most is a 8. hónapban 8 kilónál tartok, mégis evidens, hogy ha rossz a terheléses akkor jön a diéta, nekem 9,3 volt sajna. Ráadásul én már alapból figyeltem a kajálásra az elejétől kezve, hülyének is nézett a környezetem emiatt. Biztos ismeritek a "most zabálj, terhes vagy, megteheted" hozzáállást.