Törölt nick Creative Commons License 2008.05.15 0 0 1456
ja igen... pont erre gondoltam még a terhelésesnél... tehát behívják az embert valami embertelen időben éhgyomorra (mi történik: az ember mozog, éget, cukor zuhan, máj elkezd őrült módjára dolgozni nehogy behipózzon az ember, termeli a cukrot). Odamegy az ember, ücsörög, várakozik, lőnek egy éhgyomrit ami persze még nem gáz. Közben továbbra is éhezik, máj készenlétben. Megissza a cukrot ami így kiéhezve (!!!) igencsak sokkoló lehet (lórugás) aztán jön a stressz... mit csináljon az ember 2 órán át. A székek kényelmetlenek plusz általában hely sincs (én még nagy hassal is max. a földön gugolva tudtam várakozni ha nem akartam végig állni... néha az orvosok szánakozva megnéztek maguknak, hogy mit csinál ez a szerencsétlen ott a földön... na mit vazze... na mindegy). Szóval az ember egyre idegesebb, várja, hogy leteljen a 2 óra. Közben halálra unja magát, nézi ahogy a többi kismami lelkesen falatozik a vizsgálatokra várva (ez a halálom...). Aztán végre letelik a 2 óra, az embert majdnem meglincselik amiért soron kívül bepofátlankodik a 2. vérvételre...

Hát valszeg így is lehet cukrosokat gyártani:)
Előzmény: piglet (1455)