Csak a törvény szigorú BETARTATÁSA! Nem akarok személyeskedni, sőt abban is biztos vagyok, hogy aki ide írogat nem egy randalírozó barom, akik ellen kikelünk, és rontják a qadosok hírét. Viszon azt senki sem állíthatja, hogy ez az ellenérzés, pusztán az irígységből származik. Igen is vannak természetvédelmi területen motorozó (két vagy négykeréken ez mostmár gondolom mindegy is) egyének, akik fittyet hányva mindennek, csak ők érezzék jól magukat alapon, száguldoznak össze vissza. Nahát ezeket kéne elkapni.
Tájegységenként egy pár emberről van szó. Viszont ha lenne törvény akkor sem lenne meg az a hivatalos hatóság ami ezt betartatná. Tudom, mert kisvárosban lakom. Hiába hoztak szigorú törvényeket a járdán való parkolással kapcsolatban, a szőke maca akkor is odaáll a babakocsi elé, lehet neki mert a "barátja" rendőr. Nem azért kell büntetni a zebrán a gyalogosokat át nem engedő autóst,mert rosszul vezet... És még folytathatnám.
Hölgyeim és uraim, ez tényleg a balkán (kibetűvel). Itt teljes morális gátlástalanság uralkodik, ami nem írott törvény kérdése, mert annyi rendőr nincs is, hanem az egyén józan belátásának hiánya, ami a mindennapokban sűrűn megmutatkozik. Éppen ezért mondtam: Kár a jogszabályokon vitatkozni, itt egészen másról van szó, ami nem ebbe a kategóriába tartozik. És ez mindenkire vonatkozik,qadosra, autósra, motososra, biciklisre, sőt a gyalogosokra is. Tovább megyek. arra vonatkozik leginkább aki ezt tagadja.
Ezért nehéz ennek a megoldása, mert a gátlástalanság országos, sőt balkán méretű, előbb ezzel kéne kezdeni valamit.
Ja még csak annyit, a jogszabály olyan mint az elsőbbség, akkor van, ha megadják (betartják).